Házirend

Igyekeztünk a legjobbat kihozni a ház adottságaiból, és folyamatosan szépítjük, alakítjuk kívül-belül, hogy a legtöbbet adhassuk Nektek. Mi csak annyit kérünk, hogy vigyázzatok rá, hogy ha legközelebb jöttök, ugyanilyen színvonalon tudjuk biztosítani a nyugodt pihenésetek. Ehhez megírtuk a Toboz Ház házirendjét, melyet kérünk, tartsatok be.

Dohányzás, gyertya, kandalló:
Az épületben dohányozni tilos. Ha füstölőt, gyertyát használtok, ne hagyjátok őrizetlenül. A kandallót különös elővigyázatossággal használjátok. Amennyiben dohányzol, azt a tűzrakó-hely vagy a hamutálak környékén teheted meg.

Tűzrakás, bográcsozás:
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával. (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől való eltávolítása.) Mielőtt otthagyjátok a tűzrakó helyet, kérjük, győződjetek meg afelől, hogy a tüzet valóban eloltottátok.

BBQ grill:
Az udvaron faszénnel üzemelő grill berendezést helyeztünk el. Ezt kizárólag 18 éven felüli személy üzemelheti be. Használat után minden esetben győződjetek meg, hogy a parázs kialudt.

Szállás:
Az érkezés napján 14:00 órától 20:00 óráig tudjátok elfoglalni, a kijelentkezés napján pedig 10:00 óráig kell elhagynotok a házat. A Toboz Ház lakóövezetben található, ezt kérjük vegyétek figyelembe. Tilos bulikat, rendezvényeket tartani!

Wifi:
A házban korlátlan wifi használatot biztosítunk.

Fűtés, meleg víz:
A környezetre való tekintettel kérjük, felelősségteljesen fogyasszatok!

Berendezési tárgyak használata:
Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használjátok! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, hifi berendezés, stb.) ne vigyétek ki a kertbe. A kültéri bútorokhoz tartozó párnákat és egyéb eszközöket esős időben és éjszakára ne hagyjátok a kertben vagy a teraszon.

Az apartman zárása:
Eltávozáskor és éjszakára zárjátok be a házat. Vagyontárgyaitokért nem vállalunk felelősséget.

Rend:
Az apartmant tisztán kapjátok meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra.

Kert:
A kertet mi gondozzuk. Kérjük, vigyázzatok a növények és a kerti bútorok épségére! Ha van kedvetek, locsolhattok.

Szemét elhelyezése:
A háztartási szemetet a konyhában és a fürdőszobában található szemetesben tudjátok gyűjteni. A kommunális hulladékot keddenként, míg a szelektív hulladékot kéthetente szerdánként szállítja el a szolgáltató.

Háziállat:
A Toboz Ház állatbarát szálláshely. A kialakítás miatt maximum két kisállatot tudunk fogadni. Ugyanakkor kérjük, hogy a foglaláskor jelezzétek, ha kisállatot is hoztok. Kérjük, ne hagyjátok őrizetlenül a kisállatokat a házban. Az állatok által okozott esetleges károk megtérítéséért Ti feleltek.

Jakuzzi:
Kérjük, olvassátok el a jakuzzi mellett kifüggesztett használati utasítást. Amennyiben nem annak megfelelően használjatok, nem tudjuk garantálni a víz megfelelő minőségét és hőmérsékletét.

Felelősség:
Az Toboz Ház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Ti feleltek.

Köszönjük, ha mindannyiunk érdekében betartjátok ezeket az alapvető szabályokat!

Kellemes pihenést!
Krisztina