Bemutatkozás

Házunk Szarvaskőben Magyarország egyik legszebb fekvésű falujában található. A kristálytiszta levegő és az erdő csendje miatt a pihenni vágyók paradicsoma, a környező hegyek változatos erősségű túraútvonalai az aktív, sportos pihenésre vágyóknak kedvez, ezek mellett a közeli Eger vagy Szilvásvárad programlehetőségei igazán változatos időtöltést tesznek lehetővé.

A Toboz Ház 2 szinten kb. 70 m2-en, 2 emeleti hálószobával, szintenként fürdőszobával valamint tágas, panorámás (nagy felületen üvegezett), teraszos, kandallós, nappalival, konyhával nyújt kényelmes szállást, családok, baráti társaságok részére. Mindkét szint klimatizált.

A hálószobákban egy-egy franciaágy és egy-egy kihúzható fotelágy található. Emellett a nappali kanapéja, szétnyitva, 2 fő részére nyújt fekhelyet, így a házunk maximum 8 fő számára foglalható. (Maximum létszámnál 3+3+2 elosztásban)

A Toboz Házat igyekeztünk otthonként berendezni, a nyugodt pihenéshez és az önellátáshoz minden szükségessel felszerelni : Mosógép,ruhaszárító,takarítószerek és -eszközök, hajszárító, vasaló, vasalódeszka is a vendégeink rendelkezésére állnak. Két televízió, music center, társasjátékok, korlátlan wifi szolgáltatás segítik az időtöltést. Kisgyermekes családok részére 1 db etetőszéket és 1 db szétnyitható babaágyat tudunk biztosítani.

Ezeken felül minden foglaláshoz jár egy üveg bor, az egri Tokár Pincészettől.

A kis kertben jakuzzi, bográcsozási, grillezési lehetőség, illetve pin pong asztal, darts, csocsó asztal is találhatóak.

A jakuzzi egész évben működik, az áraink tartalmazzák a használatát.

Kisállatot felár ellenében lehet hozni.

Parkolni a ház előtt lehet.

A környék látnivalóiról, túraútvonalakról szívesen adunk tájékoztatást.

Aki szálló vendégünkként teljesíti a Szarvas Kör nevű instant túránk valamelyik távját, az érte járó érmet ingyenesen megkapja. Erről bővebb információ olvasható a Szarvas Kör menüpontra kattintva.

Egész évben szeretettel várom kedves vendégeimet!

Kuzman Krisztina